Direct contact 

U kunt ons bellen op:

+32 (0)9 222 58 48

  
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Service voor de professionele plaatser, handelaar en architect

Competente service en vakkundige oplossingen voor het plaatsen van vloerbedekking en parket – zowel voor het grotere prestigeproject, als voor kleinere privé-projecten.

Steeds meer professionele plaatsers, handelaars en architecten zoeken systeemoplossingen die het werk efficiënter maken en meer zekerheid bieden. Een kwalitatieve vloerbedekking of parketvloer kan immers maar zo mooi zijn als de toegepaste producten en de plaatsing het toelaten. UZIN biedt een snelle en gekwalificeerde ondersteuning voor professionele plaatsers, handelaars en architecten. Vragen met betrekking tot ondergrondvoorbereiding en plaatsing van parket en allerhande vloerbedekkingen kunnen tijdens de volledige ontwerp- en bouwfase met de hulp van vakkundige adviseurs opgelost worden. Verloren tijd en kosten door klachten en achteraf aangebrachte verbeteringen kunnen zo vermeden worden.

De service omvat naast bestekteksten, technisch advies en opbouwadviezen, ook ondersteuning in het oplossen van complexe technische details.

Klantenservice

Telefoon :  +32 (0)9 222 58 48
Fax :          +32 (0)9 222 33 80
e-mail :       be@uzin-utz.com

Technisch-commercieel team

Ons technisch-commercieel team staat tot uw beschikking om u bij alle vloerkwesties te begeleiden.